Zierikzee blijft winnen

Voetbal

Zondag 18 november speelde Zierikzee thuis tegen VC Vlissingen 3.

Aan doelpunten geen gebrek deze wedstrijd. Daarbij heeft Zierikzee laten zien dat ondanks 7x het net te vinden, toch nog spanning in een wedstrijd te kunnen houden…

De wedstrijd ging flitsend van start waarbij Leon Sinke al binnen 1 minuut een verdedigingsfout afstrafte met een doelpunt. Zierikzee liep daarna in de eerste helft uit naar een 4-1 voorsprong door Michel Winkels en nog twee maal Leon Sinke. Het spel van Zierikzee was redelijk goed in de eerste helft en vooral had Vlissingen erg weinig in te brengen.

Na rust ging Vlissingen wat opportunistischer voetballen en daar wisten de mannen van Zierikzee niet goed raad mee. Ze wisten niet goed in de posities te blijven spelen en daardoor werd het een chaotische tweede helft. Gelukkig bleven er ook kansen voor Zierikzee komen, waardoor er toch halverwege de tweede helft een 6-2 voorsprong op het scorebord stond (Thomas Vos en andermaal Leon Sinke). In een bedenkelijke fase vanuit de kant van Zierikzee scoorde Vlissingen twee maal tegen (en hadden nog kansen op meer doelpunten).
Het slotstuk van de wedstrijd was toch voor Zierikzee waarbij Thomas Vos de 7-4 eindstand bezorgde.

Een knotsgekke wedstrijd dus; maar wel….drie punten voor Zierikzee.

Volgende wedstrijd is wederom thuis, tegen Fios 1 (aanvang 11:00 uur).