Voetballers redden het net niet tegen WVV ’67

Algemeen, Voetbal

  

Zondag 3 december speelde SC Zierikzee thuis tegen WVV ’67 uit Woensdrecht.

In de eerste helft werd goed gevoetbald door beide ploegen. WVV bleek (fysiek) sterk en stonden compact; hier had Zierikzee moeite mee, met name omdat ze zelf het veld relatief lang maakte en daardoor de afstanden moeilijk konden overbruggen. Beide ploegen hadden een aantal opgelegde kansen, maar tot doelpunten kwam het voor de rust nog niet.

WVV kwam veel beter de kleedkamer uit dan Zierikzee en binnen enkele minuten maakten ze dan ook de 1-0. Gaandeweg de tweede helft wist Zierikzee zich nog wel wat te herpakken en kwam het zelfs gelijk door een goede corner, waar Patrick Roggeband uiteindelijk het laatste zetje tegen kon geven. Het lukte Zierikzee echter niet de voorprong vast te houden en maakte de mannen uit Woensdrecht uiteindelijk de 2-1. Het bleef nog wel spannend en uit 1 van de spaarzame goede aanvallen van Zierikzee in de tweede helft had zelfs nog voor een strafschop gefloten kunnen (of moeten?) worden.

Na de goede reeks van Zierikzee is het 1-2 thuisverlies toch een beetje een tegenvaller; zeker gezien de pittige tegenstanders die de komende weken nog passeren.

Volgende wedstrijd is zondag 10 december om 11:30 uur, uit bij FC Bergen 3.