Ondanks goede partij, toch verlies.

Algemeen, Voetbal

 

Op zondag 26 maart speelde SC Zierikzee uit tegen de Patrijzen 3.

Zierikzee speelde een prima wedstrijd. Met name in de eerste helft werd goed gecombineerd en waren de voetballers uit Zierikzee de bovenliggende partij. Kansen waren er genoeg, maar deze wedstrijd ontbrak het duidelijk aan een secure en efficiente afwerking. Kort voor rust wist de Patrijzen zelfs op een 1-0 voorsprong te komen.

In de tweede helft was de kwaliteit, aan beide kanten, een stuk minder. Desondanks kreeg Zierikzee meerdere opgelegde kansen om de stand gelijk te trekken…..het wilde echter maar niet lukken.

In de laatste minuut van de wedstrijd counterde de Patrijzen zelfs nog naar een 2-0 voorsprong, waarmee het verzet van Zierikzee gebroken was.

De afgelopen weken kan Zierikzee met relatieve tevredenheid terugkijken op het veldspel, echter resulteert het niet genoeg in punten. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen in deze competitie, waarbij de hoofddoelstelling zal zijn om van de laatste plaats af te raken. Met een achterstand van ‘slechts’ twee punten op Zeelandia Middelburg, kan deze opdracht nog als haalbaar worden beschouwd.

De volgende wedstrijd speelt Zierikzee thuis tegen DZC’09 1; op zondag 2 april, aanvang 11.00 uur.