Mooie winst tegen Middelburg

Algemeen, Voetbal

Op zondag 8 april speelde Zierikzee de thuiswedstrijd tegen Zeelandia Middelburg 5.

De twee ploegen wisten er een aardige wedstrijd van te maken. Kwalitatief niet altijd even goed, maar wel veel spanning en strijd.

In de eerste helft werd al veel gescoord en gingen de ploegen de rust in met een 3-2 voorsprong voor Zierikzee. Thomas Vos, Patrick Roggeband en Yuri Vogelzang namen de doelpunten voor hun rekening.
Na de pauze gingen de ploegen vrolijk door met scoren, maar wist Zierikzee duidelijk aan het langste eind te trekken. Met de 6-4 einduitslag werd de krachtsverhouding en wedstrijdbeeld terecht weergegeven. De doelpunten van Zierikzee in de tweede helft werden gescoord door Yuri Vogelzang, Milo Tockaks en Thomas Vos. Met namen het doelpunt van Milo was bijzonder fraai; bij het voorbereidende werk slalomde Patrick Roggeband langs een aantal verdedigers en gaf daarna nog een fraaie assist.

Zierikzee eindigde de wedstrijd nog met een blessure bij de keeper (Peter vd Hulle); waardoor veldspeler Robby Stoutjesdijk de handschoenen moest aantrekken.

Al met al een mooie zondagmiddag. Op naar de volgende wedstrijd; uit tegen Patrijzen 2. Deze wordt gespeeld op zondag 15 april, 12:00 uur.