Sportclub Zierikzee

Vraag & aanbod

Hier kunt u spullen welke u zoekt of wilt aanbieden op de website laten plaatsen.
Stuur een E-mail bericht, liefst voorzien van een foto van wat u zoekt of wilt aanbieden, met omschrijvingen, aanvullende informatie en uw contactgegevens naar sczierikzee@zeelandnet.nl
Sportclub Zierikzee aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de kwaliteit, de veiligheid of de rechtmatigheid van aangeboden producten of diensten, de juistheid van de advertenties, de bevoegdheid van (rechts)personen om producten of diensten te kopen of te verkopen.
Sportclub Zierikzee kan de nakoming van een overeenkomst tussen kopers en verkopers niet garanderen en kan niet bemiddelen bij een eventueel geschil tussen kopers en verkopers.

GEVRAAGD:
Wie heeft er een huishoudtrap over voor Sportclub Zierikzee.
Wij zoeken er een voor het reinigen van de ramen en voor diverse voorkomende werkzaamheden.
Naam: Jan Voshart
Email: sczierikzee@zeelandnet.nl