Sportclub Zierikzee

Sportclub Zierikzee

Sponsorkliks

Als Sportclub Zierikzee hebben wij ons aangesloten bij SponsorKliks. Het idee is vrij simpel:
Jij koopt iets via één van de aangesloten webwinkels en dan ontvangt Sportclub Zierikzee over jou aankoop een commissie van een paar procent. Wij kunnen overigens niet zien wat je hebt besteld of wie de bestelling heeft gedaan. Alleen de datum, de webwinkel en het aankoopbedrag zijn voor ons zichtbaar.
Dit kost jou niks extra’s en levert Sportclub Zierikzee wel veel geld op. Om te zorgen dat Sportclub Zierikzee een commissie over jouw webwinkelaankoop krijgt, moet je die webwinkel bezoeken via de Sportclub Zierikzee webwinkeloverzicht pagina van SponsorKliks, of door op de SponsorKliks banner te klikken op de homepage van Sportclub Zierikzee.

Dus wat te doen als je iets besteld bij een webwinkel zoals:

Bol.com, Wehkamp, Zalando, Thuisbezorgd.nl, Expedia, Booking.com, CheapTickets.nl, BCC, iTunes, Hema, V&D, C&A, MyCom, Kras.nl, Hotels.com en nog 100 andere webwinkels en zelfs telefoonproviders.

1. Ga naar Sportclub Zierikzee en klik op de SponsorKliks banner, rechtsonder op uw scherm.
2. Kies op onze SponsorKliks pagina de betreffende webwinkel uit het overzicht.
3. Rond de bestelling bij de webwinkel af.
4. Dan ontvangt Sportclub Zierikzee een commissie over jouw aankoop bij de webwinkel.

Dit alles kan je nog doen zolang je de bestelling niet hebt afgerond. Dus als je iets leuks vindt bij een webshop, dan kan je nog even snel naar Sportclub Zierikzee gaan en via onze SponsorKliks pagina door klikken naar de betreffende webwinkel en vervolgens de bestelling afronden.

Hopelijk kunnen we via deze commissies eenvoudig en gratis veel geld op halen voor Sportclub Zierikzee. Zeker bij grotere bestellingen, zoals vakanties en dergelijke, kunnen de commissies voor Sportclub Zierikzee hoog op lopen, maar ook een kleine bestelling kan al een euro opleveren. Als je je muis op een winkel houdt in het overzicht van SponsorKliks, dan staat er meestal bij hoe hoog de commissie is voor Sportclub Zierikzee.

Mocht je nog vragen hebben of tegen problemen aanlopen, laat het ons dan weten.
Email: penningmeester@sportclubzierikzee.nl